Loading
Οι Chinese Man στην Αθήνα 7 & 8 Απριλίου!

Οι Chinese Man στην Αθήνα 7 & 8 Απριλίου!

Mία από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες Trip Hop κολεκτίβες της εποχής μας!

Παρασκευή 7 Απριλίου

Σάββατο Απριλίου

ARCH Club – Live Stage

Ελασιδών 6, Γκάζι

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Early bird: 18€ | Normal (Phase1): 22€ |Normal (Phase2): 25€ | Box Office: 28€

Chinese Man, μια από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες Trip Hop κολεκτίβες της εποχής μας, θα βρεθούν την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου στο Arch για να προσφέρουν ένα εκρηκτικό και καθηλωτικό live. Ετοιμαστείτε για έναν κατακλυσμό γεμάτο από Trip – Hop,  Hip Hop, funk, dub, electro, afrobeat, swing και reggae ήχους. Οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού μαζί με τον MC FP των ASM στα φωνητικά θα παρασύρουν τους πάντες με την εκρηκτική ενέργειά τους πάνω στη σκηνή και με την πολυεπίπεδη μουσική τους.

Για δύο μαγικές βραδιές θ’ απολαύσουμε το γνωστό κι ακαταμάχητο μουσικό τους στυλ που παρασύρει, αναστατώνει και ενδυναμώνει μοναδικά το κοινό. Όπως πάντα, θα γεμίσουν τη σκηνή με πικάπ, μηχανήματα, visuals και θα προσφέρουν ένα οπτικο-ακουστικό show αντάξιο της φήμης τους, ενώ θα μιξάρουν σε πραγματικό χρόνο τα μουσικά τους θέματα και θα μοιράζουν απλόχερα beat προς χορό. Οι μουσικές τους δημιουργίες εξάλλου αποδεικνύουν σε κάθε τους βήμα πως, χωρίς καμία αμφιβολία, παραμένουν ένα από τα πιο δημιουργικά, αλλά και κορυφαία live acts, παγκοσμίως. Οι Chinese Man συνεχίζουν, με ακατάπαυστη ορμή, να μεταδίδουν το όραμά τους και το ζεν πνεύμα τους στα live, μετατρέποντας τις εμφανίσεις τους σε τρελά πάρτι γεμάτα κέφι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως. Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου έρχονται με τη γνωστή μεταδοτική τους τρέλα για 2 ξέφρενες συναυλίες που δε πρέπει να χάσετε! Μαζί τους στη σκηνή ο Kill Emil και ο Mononome. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει Dj Set από τον Kill Emil.

H μουσική των Chinese Man έχει τη βάση της και είναι επηρεασμένη από τη Hip Hop, αλλά, όντας πληθωρικοί στα ακούσματα και τις επιρροές τους, ενσωματώνουν στον ήχο τους πολλά στοιχεία της dub, afrobeat, funk, swing και jazz, καθώς και από πιο παραδοσιακές φόρμες που εναρμονίζονται άψογα στο τελικό αποτέλεσμα. Μόνο τυχαίο δεν είναι εξάλλου ότι προέρχονται από τη Μασσαλία, ένα σταυροδρόμι των μεσογειακών αλλά και παγκόσμιων πολιτισμικών τάσεων. Το αποτέλεσμα είναι ένα καλοδουλεμένο κράμα με μυρωδιές από διάφορες τάσεις, ένα διακριτικό, ελαφρώς εκρηκτικό, μελωδικό αποτέλεσμα που σε αφοπλίζει να το αφήσεις να γεμίσει την ατμόσφαιρα και σε προκαλεί να χορέψεις. Παράγοντας διαρκώς νέα και αξιόλογη μουσική και εμφανιζόμενοι με κάθε ευκαιρία σε διάφορα shows, έχουν μία συνεχόμενη δημιουργική πορεία για να χαρακτηρίζονται από τους πιο δυναμικούς εκφραστές της Trip Hop παγκοσμίως.

Η μπάντα ξεκίνησε το 2004 υπό την ομπρέλα της Chinese Man Records Label. Το κομμάτι “I’ve Got That Tune” αλλά και η ακούραστη, συνεχής παρουσία τους σε DJ Sets και δυναμικές live εμφανίσεις εκτόξευσαν το όνομά τους στους κύκλους της Hip Hop σκηνής – και όχι μόνο. Η περιοδεία τους, “The Groove Sessions Live”, κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια και γνώρισε τεράστια επιτυχία, που στη συνέχεια έπρεπε να εορταστεί ανάλογα για αυτό κυκλοφόρησε αργότερα και σε dvd. Το “Κινέζικο Πνεύμα” πέτυχε το στόχο του, αφού πραγματοποίησε ένα μουσικό πραξικόπημα, μεταδίδοντας παντού το σύνθημα “make music, not war!”. Το Hip Hop όραμά τους είναι παγκόσμιο, όπως φάνηκε και από το κορυφαίο studio άλμπουμ τους με τίτλο “Racing with the Sun”, στο οποίο κάλεσαν διεθνείς μουσικούς για να προσδώσουν τα δικά τους στοιχεία στη μουσική τους. Βασικός άξονάς τους υπήρξαν τα dubby beats αλλά με εμφανείς τις swing, reggae, αφρικανικές, ασιατικές, λάτιν επιρροές. To 2017 κυκλοφόρησαν το 2ο studio άλμπουμ τους Shikantaza και συνέχισαν τα πολυάριθμα projects ως ομάδα (EPs, Remix, Live, The Groove Sessions) ή σόλο (BOLD, Matteo, Rumble). Για τον εορτασμό της 15ης επετείου του label, οι Chinese Man προσκάλεσαν τους Baja Frequencia και Scratch Bandits Crew να συνθέσουν ένα συλλογικό άλμπουμ το 2019, το “The Groove Sessions Vol.5”, και εγκαινιάζει το 2022 ένα νέο εκρηκτικό live, το The Groove Sessions Live, στο οποίο θα συμμετέχουν οι MCs Youthstar & Miscellaneous (Chill Bump). Με περισσότερα από 500 live σε όλο τον κόσμο από το ξεκίνημά του, το συγκρότημα προσφέρει εκρηκτικές, καθηλωτικές συναυλίες που προσκαλούν να αφεθείς και να αγκαλιάσεις την παρούσα στιγμή.

Chinese Man hyperlinks:

Official Url: www.chinesemanrecords.com

Official Facebook: www.facebook.com/chineseman/?fref=ts

Official Instagram: https://www.instagram.com/chinesemanmusic/?hl=en

Official Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCa2OR2nl26Ht0Gg_IkCd7DQ

Official Soundcloud: https://soundcloud.com/chineseman

Event HyperLinks

Second Date | Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1529715620843752/1563188660829781/

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Lifo | In2life | Provocateur | Culturenow | Mixgrill | E-daily | E-radio |

NG Radio | Rapnroll Nοstos 100.6 | Home Radio | Olafaq | Disturbans | Debop | Monkey Bros | Soundarts | Paranoise Radio

 

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1529715620843752

Προπώληση εισιτηρίωνviva.gr και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

E-Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/music/chinese-man-fr-live-in-athens-8-april-arch-club-1/

 

SHARE THIS