Loading
Διπλή παρουσίαση δίσκου του Soulnek – Λ.ο.σ. το Σάββατο

Διπλή παρουσίαση δίσκου του Soulnek – Λ.ο.σ. το Σάββατο

Δίνουμε Ραντεβού στο An Club

Το Σάββατο 25 Μαϊου στο An Club περιμένουμε την παρουσίαση των καινούριων δίσκων δύο ανθρώπων που προσφέρουν στην ελληνόφωνη ραπ τη δική τους ξεχωριστή πινελιά με την μουσική τους.

Πριν από μερικές μέρες ο Λ.ο.σ. κυκλοφόρησε το νέο του ποιητικό - θα λέγαμε - άλμπουμ, με 13 κομμάτια και τίτλο «Για ένα Δεύτερο Yπόγειο». Ενώ σήμερα μόλις, και κρατώντας μας σε αγωνία, ο Soulnek ανέβασε τον δικό του δίσκο «Τροφή για την ψυχή» με 12 τραγούδια, εκφράζοντας πρώτα απ’ όλα τη δική του ψυχή μέσα από αυτά.

Στο live του Σαββάτου μαζί με τους δύο μουσικούς, ο Dj Micro θα πυρακτώνει τα decks, αφού και οι δύο δίσκοι ηχογραφήθηκαν στο Bashment Studio, και ο ίδιος ανέλαβε τη μίξη και το mastering στο άλμπουμ του Soulnek. Εκείνη την ημέρα η οικογένεια της Bashment Records και της Innersense Productions με περηφάνια θα βρίσκεται εκεί για να στηρίξουν τα δύο μέλη τους.

Επιπροσθέτως στο live θα είναι καλεσμένοι οι: Οδυσσέας από Razastarr,ο Άυλος542 η Mi55t και η Daphne BlueBird, οι οποίοι συμμετείχαν στον δίσκο του Soulnek.

Η προπώληση ισχύει ακόμα, και εισιτήρια διαθέσιμα στα 6 € στα παρακάτω σημεία :

✔️  Bashment Cafe·Bar·Radio·Store - Πάρου 8, Ηλιούπολη

✔️  Superfly Cafe - Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι

✔️  Ministry Of Concrete - Αξαρλιάν 3, Σύνταγμα

✔️  Jackals Tattoo - Κουντουριώτου 168, Πειραιάς

Στην είσοδο του μαγαζιού θα κοστίζουν 8 ευρώ.

Εμείς φυσικά θα είμαστε εκεί.

Μαριλένα Βενέτη

tags

SHARE THIS