Loading
Οι χορευτές της Hoodgroove έδωσαν παλμό στο The Mall Athens

Οι χορευτές της Hoodgroove έδωσαν παλμό στο The Mall Athens

Η Hoodgroove Management σε συνεργασία με τα Public

Οι επισκέπτες του The Mall Athens το Σάββατο την 1η Οκτωβωρίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Show των χορευτών της Hoodgroove Management, που διοργάνωσε η εταιρεία Public, για να γιορτάσει το νέο ανανεωμένο κατάστημα εντός του Mall και τα νέα του τμήματα με προϊόντα τεχνολογίας, οικειακών συσκευών και βιβλίων. To event είχε μεγάλη επιτυχία, αφού οι χορευτές με τις  δεξιότητες τους και ιδίως με την θετική τους διάθεση, χάρισαν χαμόγελα στον κόσμο. 

   

To Show ξεκίνησε στις 12.00 το πρωί μέχρι τις 20.00, με τα τους χορευτές να χορεύουν ανα πεντάδες ή και οι δέκα μαζί, ανά μισάωρα, και η χορογραφία διαρκούσε 3 λεπτά. Εκτός από το κατάστημα, τα παιδιά συνέχισαν να χορεύουν και στους υπόλοιπους χώρους του The Mall Athens, εξάπτωντας την περιέργεια του κόσμου που προσέγγιζε το σημείο για να θαυμάσει τις εξαιρετικές τους χορευτικές ικανότητες. Παράλληλα ο ραδιοφωνικος Σταθμος HiT 88.9 βρισκόταν στα Public και πραγματοποιούσε διαγωνισμούς, μοιράζοντας δώρα στους επισκέπτες και δίνοντας μία ευχάριστη ακόμα νότα στο εύθυμο κλίμα. 

 

Οι χορευτές που πήραν μέρος στο Show των Public είναι ο Κωνσταντίνος Παγιάτης, Κώστας Phoenix, Chris, Άγγελος, η Ιωάννα, Θεώνη, Μαίρη, Μυρτώ, Lydia και Ελένη. Όσο για την Hood Groove Management, εκπροσωπεί τους χορευτές και τις ομάδες από τα street styles χορού που σχετίζονται με το Hip Hop.

Στόχος της είναι η προώθηση των χορευτών-συνεργατών στο ευρύτερο κοινωνικό φάσμα, ώστε να κερδίσουν την θέση που τους αξίζει για την δουλειά που κάνουν και αυτό που εκπροσωπούν, ώστε οι ώρες που αφιερώνουν σε προπονήσεις, οι αγώνες που καταβάλουν για να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο να τους αποφέρει και τα οικονομικά οφέλη, για να μπορούν να συνεχίζουν να το κάνουν. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω χορηγιών από εταιρείες που θα ενδιαφερθούν να στηρίξουν χορευτές ατομικά ή ομαδικά. Η παρουσία των χορευτών σε πλήθος διαγωνισμών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προσφέρει σίγουρη προβολή τους στο ενδιαφερόμενο μεγάλο κοινό που υπάρχει σε αυτό τον χώρο. 

Δείτε περισσότερα: https://www.hoodgroove.com/

Mαριλένα Βενέτη

SHARE THIS