Loading
FUNDRACAR X BAZOOKA σπάνε τη σκηνή του Fuzz!

FUNDRACAR X BAZOOKA σπάνε τη σκηνή του Fuzz!

Δυο μπάντες με απίστευτη απήχηση αυτήν την εποχή τα έδωσαν όλα

Μετά από καιρό εμφάνισης μας σε συναυλία, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν είναι και τόσο ευνοϊκά για τους μουσικούς χώρους και τους καλλιτέχνες, παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 11 Μαρτίου ένα αρκετά δυναμικό Live από δύο συγκροτήματα φωτιά τους Fundracar και Bazooka. Ένα Double Bill που χρειαζόμασταν, καθώς και τα δύο συγκροτήματα έχουν μια ψυχεδέλεια που μπορεί να ενώσει τον κόσμο τους και να τον κάνουν να γκρουβάρει με τους ρυθμούς τους. Από τη μια οι Bazooka με έναν psychedelic punk rock ήχο και από την άλλη οι Fundracar με έναν πιο Reggae Punk ήχο που δεν περιορίζεται μόνο εκεί καθώς έχει στοιχεία από Funk, Rock, Electro, Rock, Hip Hop και Beatbox.

 

 Έτσι από νωρίς το βράδυ ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται σιγά σιγά στο Ταύρο στο Fuzz Club, έναν από τους λίγους πλέον συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα που διατηρεί να πραγματοποιεί εκδηλώσεις. Ο κόσμος φαινόταν από την αρχή ενθουσιασμένος κι έτσι τα φώτα πέφτουν και στην σκηνή μπαίνουν οι Bazooka. Έτσι επί μιάμιση ώρα έδωσαν ένα απολαυστικό show με το συγκρότημα να βγάζει ένα rockstar performance. Από την αρχή με το "Οι βλάκες κάνουνε παρέλαση", άρχισαν να ανεβάζουν σταδιακά τον κόσμο με αποκορύφωμα στο τέλος να τον "εξαϋλώσουν".

 

 

 Έπειτα έδωσαν την σκυτάλη στους Fundracar, που αφού ετοιμάστηκαν, χαμήλωσε ο φωτισμός και ξεκίνησε ο πόλεμος ο αισθηματικός, ο φοβερός. Μπήκανε αρκετά δυναμικά με το ανεβαστικό intro απ' το νέο τους δίσκο "Alpha Frequency" και συνέχισαν ακόμα πιο δυνατά με "Γκόμενες Φάνκυ". Κατά την διάρκεια όλης τους της εμφάνισης ο περισσότερος κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει, να χορεύει και να χτυπιέται με pit (ειδικά στο είμαστε ακατάλληλοι βίντεο). Ο κόσμος φαίνεται πόσο τους απολάμβανε καθώς με το που είπαν το τελευταίο κομμάτι πριν προλάβουν καν να αποχαιρετήσουν φώναζαν "κι άλλο" και παίξανε extra το "Αμανίτας".

 

 Ήταν μια συναυλία που φαινόταν ότι ο κόσμος την είχε ανάγκη καθώς ήθελε να ξεσπάσει. Το ίδιο ένιωθαν και οι καλλιτέχνες, αφού η σκηνική τους παρουσία σε κέντριζε. Ο τρόπος που χτυπιόταν ο Ξάνθος με την κιθάρα του, η ενέργεια του Νταβέλη, το ακραίο beatbox του Felipe, το πάθος του Tom Yoshi. Όλα τα μέλη έδιναν ρέστα στη σκηνή. Για πάνω από μια δεκαετία και οι δύο μπάντες όπου εμφανίζονται ταράζουν το χώρο γύρω τους με μουσικές που προκαλούν δονήσεις και με τους προκλητικούς και έξυπνους στίχους τους. Μακάρι να ανταμώσουμε με τα δύο αυτά αγαπητά συγκροτήματα και στο μέλλον. Ελπίζουμε για εμφανίσεις σε καλοκαιρινά φεστιβάλ που δεν τους χορταίνεις. Ραντεβού στα επόμενα!

  

Άρθρο: Νίκος Σπηλιωτάκος

 https://www.facebook.com/nikos.spiliotakos

Φωτογραφία: Θανάσης Καμβύσης

 https://www.facebook.com/thanasis.kamvysis.18

SHARE THIS