Loading
Disturbans Session ep.3 : Συνέντευξη Lobo x ΔΠΘ

Disturbans Session ep.3 : Συνέντευξη Lobo x ΔΠΘ

Παραδίδοντας μαθήματα ζωής

Χρειάστηκαν μόνο 15 λεπτά για να πουν όσα μαθαίνεις σε μία ζωή. Και τι ζωή.. Από την παρακμή, στην άνθιση. Αυτή η συνέντευξη ήταν αποτέλεσμα μιας συζήτησης που άξιζε να κάνει κανείς.

Στο τρίτο Disturbans Session o Lobo μιλά γι' αυτήν την πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής του, για τον νέο του δίσκο "Ανάσα" και το ξεκίνημα στο Hot Box. Προσεγγίζει μία διαφορετική οπτική για το θέμα του γλωσσικού σεξισμού, και μοιράζεται αναμνήσεις και αστείες στιγμές της ζωής του. Από την άλλη, ο ΔΠΘ, εξίσου ευδιάθετος και χαμογελαστός, έλυσε απορίες που είχαν δημιουργηθεί χρόνια στο κοινό, αναφορικά με την πορεία του στο Ψυχόδραμα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ζήτημα των ουσιών, και σε μία κατάθεση ψυχής μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει όσο ήταν χρήστης, δείχνοντας τον δρόμο και δίνοντας ελπίδα σε ανθρώπους που δίνουν την ίδια μάχη. 

H συνέντευξη αυτή ήταν αποτέλεσμα μίας όμορφης συνεργασίας, όπου την σκηνοθεσία, τις κάμερες και το μοντάζ επιμελήθηκε η Κατερίνα Ζαννή, ενώ το sound design και τη μίξη ανέλαβε ο Lobo, o Low P και ο Δημήτρης Κουφουδάκης.  

Mαριλένα Βενέτη

SHARE THIS