Loading
Buzz Live - Θέατρο Πέτρας

Buzz Live - Θέατρο Πέτρας

Το πρώτο προσωπικό live του Βυzz

Για την παρουσίαση του πρώτου solo δίσκου του Buzz, οι συνθήκες δεν φάνταζαν ιδανικές, αφού το live είχε ήδη μετρήσει μία ακύρωση λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων της περασμένης εβδομάδας, ώστε η διεξαγωγή της συναυλίας να λάβει νέα ημερομηνία. Όμως μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως, η μιας εβδομάδας αναμονή λειτούργησε κάθε άλλο παρά αποτρεπτικά για το κοινό, το οποίο γέμισε το θέατρο Πέτρας και οι προσδοκίες του για εκείνη την βραδιά εκπληρώθηκαν στο ακέραιο.

Septimo, Jako, Κάτοχος, Andriko και Ada, που τους γνωρίζουμε επιδερμικά αλλά θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον, άνοιξαν τη βραδιά και φρόντισαν να αποζημιώσουν τον κόσμο που είχε προσέλθει από νωρίς, με μιας πρώτης τάξεως εμφάνιση. Αυτά τα νέα στον χώρο παιδιά, ο καθένας με την προσωπική του πινελιά μα και ως σύνολο του Opening Act, τσίτωσαν την ένταση, ώστε να μην υπάρξει καμία παύση όταν εκείνοι κατέβηκαν από τη σκηνή για να περάσουν τη σκυτάλη.

Αν ένα σχόλιο που πρέπει να γίνει αναφορικά με την εμφάνιση του Buzz είναι σίγουρα η φοβερή απόδοση του, που θαρρείς πως δεν έχασε νότα για τις επόμενες ώρες παρά το ιδιαίτερα απαιτητικό υλικό. Με τραγουδάρες απαράμιλλης ωραιότητας να διαδέχονται η μία την άλλη -σταμάτησα να τις μετράω στο τρομερό «Ελεύθεροι Σκοπευτές» με το ανατριχιαστικό beat του Dolou, αφού το setlist συνολικά με αρκετές εκπλήξεις και πολλές σταθερές δύσκολα θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Όταν δε, ανέβηκε στη σκηνή ο Εθισμός, για να τραγουδήσουν παρέα το “Grammy” σε μία θορυβώδη και αιματοβαμμένη σύνθεση του Eversor, είδαμε μία μουσική έκρηξη που εκστασίασε τον κόσμο στο θέατρο. Στιγμή που ξεχώρισε επίσης, η εμφάνιση του Άνσερ, ο οποίος προσέφερε αρκετά λεπτά παράκρουσης στο κοινό, ακονίζοντας τα skills του, χωρίς να φοβάται κανένα ρίσκο.

Με το που ακούστηκαν τα πρώτα μέτρα του ομώνυμου κομματιού του δίσκου «Λεωφόρος Καβάλας» ο χώρος σηκώθηκε στο πόδι, οι φωνές δυνάμωσαν, καπνογόνα άναψαν. Πολύ νεύρο, τέρμα ένταση, ανεβασμένες ταχύτητες, χαμόγελα πάνω στη σκηνή. Και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα της απόδοσης. Η θερμοκρασία χτύπησε κόκκινο όμως, στο τραγούδι «Η δύναμη που δεν υπολογίζανε», αφού το κομμάτι αυτό είναι χαρακτηριστικό για την ιστορία του crew Zoro&Buzz, γι’ αυτό και όλοι όσοι πίστεψαν και τους στήριξαν, με  ενθουσιασμό εφηβικού σχήματος, στάθηκαν δίπλα στον Buzz πάνω στη σκηνή προκαλώντας χαμό, γεμάτοι περηφάνεια και χαρά που υπήρξαν φίλοι και μουσικοί συνοδοιπόροι από τα πρώτα βήματα του συγκροτήματος αυτού. Η στιγμή εκείνη αποτέλεσε το αποκορύφωμα μιας τρελής εμφάνισης και η βραδιά ολοκληρώθηκε πανηγυρικά, με το κοινό του θέατρου Πέτρας να αποχωρεί ικανοποιήμενο από την επιτυχημένη συναυλία και να ανυπομονεί για το επόμενο Live του Βuzz, όποτε και αν αυτό έρθει.

Φωτογραφική κάλυψη: Εleana_par

Επεξεργασία: Ελευθερία Τσλ, @Riahelleboret

Κείμενο: Μαριλένα Βενέτη

Βρείτε όλο το φωτογραφικό υλικό παρακάτω:

SHARE THIS