Loading
Underzero Records: Το ηλεκτρονικό Hip Hop δισκοπωλείο βινυλίου

Underzero Records: Το ηλεκτρονικό Hip Hop δισκοπωλείο βινυλίου

Το νέο εγχείρημα του Dj Moya

Tο Underzero Records είναι ένα ηλεκτρονικό δισκάδικο (e-shop) με έδρα την Ηλιούπολη (Αττική) το οποίο ξεκίνησε επισήμως να λειτουργεί τον Νοέμβριο του ’19. Εκεί θα βρείτε βινύλια γύρω από τις ρίζες και τη φιλοσοφία του Hip Hop των djs και γενικότερα της μαύρης μουσικής. 

Με ένα σερφάρισμα, θα βρείτε από κλασσικά ιστορικά Hip Hop βινύλια της εποχής των 90s ή αλλιώς των Wu, των Das Efx, των Cypress Hill και πολλών ακόμα, μέχρι το πιο σύγχρονο Ευρωπαϊκό Boom Bap της Village Live records και του BlabberMouf, έως τα jazzy instrumentals της Postpartum και άλλων ανεξάρτητων labels.

Ξεχωριστό ράφι βρίσκουμε για Ελληνικές κυκλοφορίες και label, όπως της Mind The Wax, και της Melting Records.

Σε άλλο μήκος κύματος θα βρείτε ποικιλία βινυλίων και σε πιο σκοτεινά μονοπάτια, αυτά της Trip Hop και Downtempo ή αλλιώςHeadz, όπως καθιερώθηκε να λέγεται το μουσικό είδος των πειραματισμών του Dj Shadow, των Massive Attack των Portishead και πολλών ακόμα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο του Underzero ( https://underzerorecords.com  )

Φυσικά από ένα τέτοιο εγχείρημα δε θα μπορούσαν να λείπουν στοιχεία των 70s, ενός είδους που ευθύνεται για της γέννηση του Hip Hop. Δίσκοι βινυλίου της Funk και γενικότερα οργανικής μαύρης μουσικής, όπως η Jazz και η Soul βρίσκονται στα ηλεκτρονικά ράφια του δισκοπωλείου.

Το Underzero απευθύνεται όμως μόνο σε συλλέκτες καθώς διαθέτει Tools και drum libraries για Turntablist djs και παραγωγούς. Κατηγορία που εως τώρα έλειπε από την Ελληνική αγορά.

Στο κοντινό μέλλον από το Underzero θα μπορείτε να προμηθευτείτε και εξοπλισμό για Djs όπως βελόνες, κεφαλές και άλλα accessories.

Το υλικό ανανεώνεται συνεχώς με νέες εκδόσεις αλλά και σπάνια βινύλια από ανεξάρτητα label να βρίσκουν μια θέση στα ράφια του Underzero Records ενώ το δισκάδικο δέχεται και requests για συγκεκριμένα album και σπάνιες εκδόσεις βινυλίων όλων των μουσικών ειδών.

Official website: https://underzerorecords.com
Insta: https://www.instagram.com/underzero_record_store/
Fb: www.facebook.com/underzerorecords/

Μαριλένα Βενέτη

SHARE THIS