Loading
Biggie Bar

Biggie Bar

Το νέο hip hop στέκι της Αθήνας

Το νέο hip hop στέκι βρίσκεται στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στην οδό Πλάτωνος στον αριθμό 7. 
Πολλοί είναι επιφυλακτικοί όταν  “σκάει” ένα νέο στέκι με μουσική ταυτότητα καθώς μετά από ορισμένη ώρα τείνει να την χάνει - για διαφόρους αυτονόητους λόγους -  και να απογοητεύει τους θαμώνες του, αλλά το biggie ήρθε για να πατήσει γερά στην αυθεντικότητα.


O λόγος που επισκεφθήκαμε το Biggie bar ήταν κυρίως για να πάρουμε συνέντευξη από τον Lobo Amarillo που εργάζεται στο μαγαζί, το οποίο είναι νέο και δεν είχαμε προλάβει να το επισκεφθούμε. Φτάσαμε εκεί λίγο πριν τις 20:00 έτσι ώστε να τραβήξουμε κάποια πλάνα για το επερχόμενο άρθρο.

Η διακόσμηση όσο πρέπει minimal αλλά η ατμόσφαιρα εκρηκτική.  Είναι δύσκολο με λίγα στοιχεία να αποδόσεις επικοινωνιακά αυτό που πραγματικά είσαι αλλά το biggie με ένα portait mural  - ποιου άλλου; - του Biggie Smalls (a.k.a NOTORIOUS B.I.G) και την πιο γνωστή φράση του 2pac Shakur στον τοίχο του οποίου το pattern θυμίζει την αρχιτεκτονική από τις μαύρες συνοικίες της Νέας Υόρκης “REAL EYES REALISE REAL LIES”  το αποτέλεσμα είναι more than to the point. 


Aπό τα ηχεία απολαμβάνεις μόνο καλή Hip Hop μουσική, καθώς όπως προαναφέραμε το Biggie είναι true... όσο και ο legend από τον οποίο πήρε το όνομα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι owners που δημιούργησαν το όνειρο για το biggie έχουν το Boombox Radio κι έτσι οι μουσικές δεν θα μπορούσαν να συγκαταλέγονται στις "τάσεις"...Αντιθέτως! Στα decks συνήθως όπως και την ημέρα που το επισκεφθήκαμε ήταν ο Sativa και πραγματικά έβλεπες την ικανοποίηση στα πρόσωπα όλων όσο αφορά τη μουσική. Το crew του, πολύ φιλικό, ευχάριστο και εξαιρετικά εξυπηρετικό. Ποικιλία στις επιλογές ποτών που καλύπτει όλο το φάσμα κάθε ουρανίσκου και σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι κάθε άλλο παρά πρόχειρα στημένος είναι ο χώρος. Καταλαβαίνεις το κέφι και τον επαγγελματισμό των ιδιοκτητών και χαίρεσαι που υλοποιούνται τέτοιες ιδέες στην Αθήνα σήμερα. Aργά η γρήγορα όλοι γίνονται ένα μεγάλο παρεάκι που χορεύει και χαμογελάει και αυτό είναι μεγάλο plus.


Το Βiggie βρίσκεται σε εμπορική στοά και σαφώς έχει σκαλιά. Ωστόσο, υπάρχει πρόσβαση από το υπόγειο parking με ασανσέρ το οποίο σε βγάζει κατευθείαν στην είσοδο του, για τα άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο , αρκεί να επικοινωνήσετε με κάποιον υπεύθυνο. Αυτό αποτελεί πολύ θετικό στοιχείο καθώς οι προσβάσιμοι χώροι είναι περιορισμένοι στην Αθήνα δυστυχώς! 

To Biggie ήρθε για να μείνει...είναι ξεκάθαρα το νέο στέκι...Big Ups σε όλο το team!
Εμείς πάντως θα λιώσουμε εκεί!!!

Contact : https://www.facebook.com/Biggie-Bar-1002893390102244/

 

SHARE THIS