Loading
Destruct - The Best You Never Heard

Destruct - The Best You Never Heard

Ο Καλύτερος Που Δεν Άκουσες Ποτέ

Το The Best You Never Heard είναι η πρώτη κυκλοφορία σε βινύλιο ενός από τους πιο εργατικούς emcees στη Hip-Hop σκηνή σήμερα, του Destruct. Γεννημένος στο Λος Άντζελες με 15 χρόνια στη δισκογραφία και συνεργασίες με θρυλικούς καλλιτέχνες.

Το άλμπουμ παρουσιάζει πάνω από 10 χρόνια μουσικής επηρεασμένη από την Ανατολική έως τη Δυτική ακτή. Το The Best You Never Heard περιέχει κομμάτια που δεν είχαν κυκλοφορήσει με το σκεπτικό να βγουν μαζί σε ένα δίσκο. Τα μισά από αυτά είχαν κυκλοφορήσει προηγουμένως είτε ως singles ή σε συλλογές και τα άλλα μισά είναι ολοκαίνουργια ακυκλοφόρητα κομμάτια. Το άλμπουμ αποτελεί μια αληθινή ιστορία ενός αουτσάιντερ που με το πάθος του και τη θέλησή του καταφέρνει να κυκλοφορήσει ένα δίσκο σε βινύλιο με θρύλους όπως ο Sean Price, ο Steele των Smif-Ν-Wessun, ο Blu, ο Planet Asia και πολλούς άλλους και με παραγωγές από Jake One, Exile, Moka Only, Kev Brown και άλλους γνωστούς παραγωγούς.

Το να αποκαλείσαι "Ο Καλύτερος Που Δεν Άκουσες Ποτέ" είναι μια τολμηρή δήλωση και με μια τόσο βαριά λίστα συμμετοχών είναι δύσκολο να το αρνηθείς. Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου του τι πραγματικά συνεισέφερε ο Destruct στην κουλτούρα του Hip-Hop και τι ακόμα έχει να δώσει στο μέλλον. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε ακριβώς γιατί ο Destruct αποκαλείται "Ο Καλύτερος Που Δεν Άκουσες Ποτέ" και ελπίζουμε ότι αφού αυτό το βινύλιο φτάσει στα χέρια σας, θα σας αλλάξει τη γνώμη και ίσως να αλλάξει και το σλόγκαν αυτό.

Το The Best You Never Heard κυκλοφορεί σε βινύλιο από τη Mind The Wax από τις 27 Μαΐου του 2022, και περιέχει 14 κομμάτια.Διαθέσιμο για παραγγελία μέσω Bandcamp:
https://destruct.bandcamp.com/album/the-best-you-never-heard

Track List

  1. Genuine Approach (Intro)
  2. Three For Twenty Nine feat. Sean Price & Johnny O
  3. Sepulveda Blvd feat. Eptos Uno
  4. The Vibe feat. Kev Brown
  5. Sharpshooters feat. Moka Only & DJ Zole
  6. King Of The Kings feat. Blu & Donel Smokes
  7. End Of Dayz feat. Mic Bles
  8. Heres The Sign feat. Reef The Lost Cauze & EQ
  9. Smoking Veterans feat. General Steele of Smif-N-Wessun
  10. Till The Smoke Clears feat. Medusa
  11. The Sickness Remains RMX feat. KDub S.O.S., Copywrite
  12. Young Legends feat. Scarub & Silvandgold
  13. Global Connects feat. Nejma Nefertiti, DJ Booker & MC Yinka
  14. Lethal feat. EQ & Planet Asia

Γεννημένος στις 16 Αυγούστου του 1988 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από Βραζιλιάνα μητέρα και Χιλιανό πατέρα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο Destruct εκτέθηκε σε διάφορα είδη μουσικής, από Samba έως Rock en Español. Σε ηλικία 6 ετών γοητεύτηκε από το Hip-Hop και άρχισε να ραπάρει και να ασχολείται με το beatbox.

Σε ηλικία 17 ετών, ο Destruct μπήκε στη σκηνή του Hip-Hop του L.A. και μέσα στα πρώτα τρία χρόνια, συμμετείχε σε εκατοντάδες συναυλίες με θρύλους όπως ο KRS-One, οι Slum Village, οι Dilated Peoples, ο Rakim, οι Psycho Realm, ο Method Man από τους Wu-Tang Clan και άλλους καλλιτέχνες. Έχει επίσης συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο βραβευμένος με Grammy Sirah, ο Sean Price, ο Kev Brown, ο Blu και ο Exile για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.

Έχει περάσει μια δεκαετία που ο Destruct βρίσκεται στη μουσική σκηνή και έχει κυκλοφορήσει 32 στούντιο άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων δύο με το συγκρότημά του "Inner City Soul". Διευθύνει επίσης το δικό του στούντιο, το "Area 52" στην πόλη Van Nuys της Καλιφόρνιας, όπου παρέχει υπηρεσίες ηχογράφησης και παραγωγής. Έχει επίσης μια εταιρεία παραγωγής ταινιών που τώρα ονομάζεται "The Resident People", όπου έχει σκηνοθετήσει και γυρίσει πολλά μουσικά βίντεο και ταινίες μικρού μήκους.

Ο Destruct είναι πολύ περισσότερο από ένας καθημερινός Hip-Hop καλλιτέχνης, αλλά ένας καλλιτέχνης που συνεισφέρει αληθινά στην κουλτούρα και το κίνημα του Hip-Hop βοηθώντας το να εξελιχθεί. Ο Destruct είναι εδώ για να αφήσει κληρονομιά στο Hip-Hop και όχι μια τάση.

Για περισσότερες πληροφορίες, promos και συνεντεύξεις, επικοινωνήστε μέσω:

Giorgos Moutaftsis / label@mindthewax.com / www.mindthewax.com / Facebook

Destruct – https://www.facebook.com/destructmusic/

Bandcamp – https://mindthewax.bandcamp.com/

Spotify –https://open.spotify.com/album/5BUXv4cqAf38Od5AOJQnRl?si=FuP50_4xQDi59vVv2B5gJQ

Video for Young Legends – https://youtu.be/dLSGcvLjpqY

Video Three for Twenty Nine – https://youtu.be/uMG4XDRyw-8
Video Sepulveda Blvd – https://youtu.be/pn6QFKe9s78

Video The Vibe – https://youtu.be/5W-KSVVI6bA

Video Here's The Signhttps://youtu.be/i0pCBm5P_J0

Video - The Best MC You've Never Heard (Mini Doc)https://youtu.be/dYcDiY4_GgA

Mind The Wax – https://www.facebook.com/MindTheWax/

SHARE THIS