Loading
"Το DNB δεν είναι μόνο ένα ραπ συγκρότημα, είναι μια ομάδα."

"Το DNB δεν είναι μόνο ένα ραπ συγκρότημα, είναι μια ομάδα."

LANDO - Ό,τι πιο fresh κυκλοφόρησαν μόλις οι DNB

Οι DNB aka DISS N BARK μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους Clip με τίτλο "LANDO". Mε beat από τον SEIQ, να δίνει έντονο ρυθμό και ενέργεια, και μίξη & Mastering στο Major Studios, η ομάδα πατάει δυναμικά σε αυτό. Η διεύθυνση παραγωγής έγινε από τoυς Disturbans, συμπληρώνοντας έτσι το δεύτερο κατά σειρά video clip που αναλαμβάνει η ομάδα μας. Τη σκηνοθεσία και το μοντάζ του κλιπ την επιμελήθηκε ο Θανάσης Καμβύσης, και η Ρωξάνη Βαρελά ανέλαβε ως βοηθός κάμερας/Focus puller. 

Ποιοι όμως είναι οι DNB? Ρωτήσαμε λίγα λόγια για αυτούς προκειμένου να τους γνωρίσουμε καλύτερα.

"Είμαστε οι DNB . Μια παρέα παιδιών, λίγων παραπάνω απο αυτούς που βλέπετε (προς το παρόν), να χώνουν ή να φτιάχνουν μουσική. Οι περισσότεροι σε αυτήν την παρέα γνωριζόμαστε από τα σχολικά μας χρόνια και είμαστε χρόνια φίλοι. Το DNB δηλαδή δεν είναι μόνο ένα ραπ συγκρότημα, είναι μια ομάδα. Όλη η παρέα είναι DNB. Eίχαμε την τύχη να έχουμε τον SEIQ ,ο οποίος απο πιτσιρικάς έφτιαχνε και φτιάχνει ηλεκτρονική μουσική , ενώ οι υπόλοιποι, άντε να κάναμε κανά freestyle στα διαλείμματα. Αυτό άλλαξε μια μέρα του 2018, όταν ο Α.Π. μας έφτυσε 3-4 γραμμένα του. 'Ηταν το σημείο που καταλάβαμε οτι θα ήταν μαλακία να μην κάναμε κάτι για να ακουγόμαστε τουλάχιστον στα δικά μας αμάξια. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε ο SEIQ να φτιάχνει ραπ παραγωγές (δεν δυσκολεύτηκε και πολύ), κι εμείς να ηχογραφούμε στο ταρατσάκι του."

Τους ρωτήσαμε για τα επόμενα, αλλά και τα ολοκληρωμένα κομμάτια που έχουν ανεβάσει, τα οποία ναι μεν είναι αριθμητικά λίγα, αλλά εν συνόλω το αποτέλεσμα τα συγκαταλέγει με διαφορά στα καλύτερα πρώτα single, που έχουμε ακούσει από καινούρια συγκροτήματα, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα.

"Το BLOCO ήταν η πρώτη δουλειά που βγάλαμε και είπαμε ότι πρέπει να κυκλοφορήσει οπωσδήποτε. Συνεργαστήκαμε με τον Θανάση και φτιάξαμε το κλίπ, από το οποίο μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Γι'αυτό επαναλάβαμε την συνεργασία και στο LANDO, του οποίο το αποτέλεσμα πιστεύω μιλάει από μόνο του.
Από επόμενες δουλειές , έχει είδη ανέβει το DATA στο spotify , ένα κομμάτι με πολύ διαφορετικά vibes από αυτά που σας έχουμε συνηθίσει, ενώ μέσα στο καλοκαίρι σχεδιάζονται τουλάχιστον 2 ακόμα κυκλοφορίες, με πολύ διαφορετικό ήχο από αυτον που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής στην ελληνική σκηνή. "

Την αγάπη μας
DNB
AT LEAST WE DOPE

Μαριλένα Βενέτη

SHARE THIS