Loading
Οι Dub Pistols έρχονται σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη!

Οι Dub Pistols έρχονται σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη!

Give Away 7 διπλές προσκλήσεις για 19&20 Μαϊου από την ομάδα μας!

Παρασκευή 19 - Σάββατο 20 Μαΐου

ARCH Club ATH - Block 33 SKG

Early bird: 15€ | Presale: 18€ | Box Office: 20€

After Party: 8€ | Starts: 00:00

Οι Dub Pistols ένα από τα πιο γνωστά punk & ska acts του πλανήτη, θα βρεθούν την Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη στο Block 33 και στην Αθήνα στο ARCH Club αντιστοίχως, για να προσφέρουν ένα εκρηκτικό και καθηλωτικό live. Οι αξεπέραστοι αυτοί dub πιστολάδες έρχονται, έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια, για ένα ταραχώδες, γεμάτο σαματά party, που αναπόφευκτα θα μας απογειώσει! Το κλίμα θα προετοιμάσουν οι Babo Koro μπλέκοντας ιδανικά τη παραδοσιακή μουσική του τόπου μας, τα βαλκανικά ποικίλματα και τις πολυφωνίες με την αίσθηση του swing, τη τσιγγάνικη περιπλάνηση και τη λαϊκή απλότητα και θα μας παρασύρουν σε ένα εκρηκτικό ταξίδι γεμάτο χορευτική διάθεση και μουσικές εναλλαγές που ακροβατούν μεταξύ γλεντιού και συναυλίας. Μετά τους Babo Coro ετοιμαστείτε για το αχαλίνωτο Dub Pistols μείγμα από reggae, ska, punk, hip-hop, breaks, beats και drum n bass, ένα υπερθέαμα γεμάτο dub σεισμικές δονήσεις εκρηκτικά χάλκινα, επικά ντραμς και μπάσα. Στις αποσκευές τους φέρνουν το ολόφρεσκο νέο album τους με τίτλο Frontline” [2023] που αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι οι Dub Pistols είναι πραγματικοί δάσκαλοι της τέχνης τους. 

Μετά το τέλος της εμφάνισης των Dub Pistols θα ακολουθήσει after party Στην Αθήνα, αναλαμβάνει ο ανερχόμενος Aries, Fleck, Bass Delight, SGT. Rookie και MC Yinka, ενώ στη συμπρωτεύουσα οι SKG’s Dub Alliance, Aries, J Bunny & Shy Nee. Το after Party ξεκινά στις 00:00 για όσους θέλουν να έρθουν μετά τη συναυλία κι έχει είσοδο 8€. 

GIVE AWAY !!!

Σε συνεργασία με τους Dub Pistols, την Εnter_events, την tmrgoc, κληρώνουμε 7 διπλές προσκλήσεις για το επικείμενα lives. (3 διπλές Αθήνα & 4 διπλές Θεσσαλονίκη.) Ο διαγωνισμός τρέχει από την Τρίτη 2 Μαϊου και οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 15 Μαϊου. 

° Για να πάρεις μέρος βρες τον διαγωνισμό μας στο Insta και κάνε απλά follow:

1️⃣. Τους @disturbans_

2️⃣. @enter_events 

 3️⃣@tmrgoc

➡️. Προαιρετικό: Κάνε share το post στο story σου με tag εμάς για extra συμμετοχές ή tag στο ποστ αυτό φίλους σου!

 °🦝Καλή επιτυχία σε όλες και όλους🦝!

Official Facebook Event ATH: https://www.facebook.com/events/167142572492256

 Official Facebook Event SKGDUB PISTOLS (UK) - LIVE IN THESSALONIKI - 19 MAY - BLOCK 33 | Facebook

Προπώληση εισιτηρίωνviva.gr και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market) E-Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:

ATH:  https://www.viva.gr/tickets/music/dub-pistols-live-in-athens-20-may-arch/

SKG: DUB PISTOLS - LIVE IN THESSALONIKI - 19 MAY - BLOCK33 | Εισιτήρια online! | Viva.gr

 

Μαριλένα Βενέτη 

SHARE THIS