Loading
O Busta Rhymes μόλις κυκλοφόρησε το νέο του δίσκο

O Busta Rhymes μόλις κυκλοφόρησε το νέο του δίσκο

Busta Rhymes: Extinction Level Event 2: The Wrath of God

Το τελευταίο καιρό ο Busta Rhymes μας έχει συνηθίσει πιο πολύ στον new school ήχο καθώς οι καινούργιες του κυκλοφορίες είχαν αυτό το ύφος. Παρολ’ αυτά  προσφέρει στο Hip Hop το καινούργιο του δίσκο με όνομα “Extinction Level Event 2: The Wrath of God” με 22 κομμάτια με old school και new school παραγωγές από τους Nottz, , Swizz Beats, Avenue Beats, Pete Rock, J Dilla, Rockwilder, Dready, Focus the A.R.M., DJ Scratch, DJ Premier, Terrace Martin, Hi Teck, Anderson Paak, Schife, 9th Wonder, Navi Beats, Rick Rock, ενώ σε πολλά κομμάτια έχει αναλάβει τη παραγωγή ο ίδιος ο Busta είτε μόνος, είτε και σε συνεργασία με τους παραπάνω.

Ο δίσκος έχει πολλές συμμετοχές από μεγάλα ονόματα με τoυς ακροατές να ανυπομονούν να ακούσουν το ακυκλοφόρητο κομμάτι με τον θρυλικό OlDirty Bastard των Wu Tang Clan, με όνομα  Slow Flow. Στο δίσκο επίσης συμμετέχουν οι Chris Rock, Rakim, Pete Rock, MOP, Q Tip, Ricky Bell, Rick Ross, Vybz Kartel, Rapsody, Mariah Carey, Mary J Blige, Nikki, Grier.

Στην αρχή το ύφος του album έχει oldschool στοιχεία και κάπου στα μισά ο δίσκος αλλάζει ύφος προς τις new school παραγωγές με κομμάτια όπως το YUUUU, το Oh No και το The Don & The Boss ο Bustah Rhymes κερδίζει και το κοινό του new school ήχου, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει πίσω στο oldschool.

Το Extinction Level Event 2: The Wrath of Godμε λίγα λόγια έδειξε πως ο Busta Rhymes παρόλο που μετράει πολλά χρόνια στη Hip Hop σκηνή έχει ακόμα πολλά να πει και αυτό φάνηκε και από το πλήθος των κομματιών αλλά και από το περιεχόμενό τους, χωρίς να διστάζει να αναδείξει και το καινούργιο ήχο και να συμμετέχουν μαζί του παλιοί rappers και παραγωγοί που δίνουν ακόμα το παρόν στη φάση.

Μπορείτε να ακούστε το δίσκο εδώ:

Κριτική: Κώστας Αλεξανδρόπουλος

SHARE THIS