Loading
Ο Bouklas κυκλοφορεί το The Groove Chronicles

Ο Bouklas κυκλοφορεί το The Groove Chronicles

Release Date: 15 May από Mind The Wax

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Bouklas είναι MC και μουσικός παραγωγός. Συμμετέχει ενεργά στην Hip-Hop σκηνή από το 2002 με περισσότερα από 10 ανεξάρτητα projects μέχρι σήμερα. Ως παραγωγός έχει συνεργαστεί με αρκετά σημαντικά ονόματα της ελληνικής Hip-Hop σκηνής αλλά και της ξένης, όπως με τον βετεράνο του rap Masta Ace, τον Freddie Gibbs και τους Grind Mode Cypher. Επίσης έχει μοιραστεί το stage με διεθνείς καλλιτέχνες όπως τους R.A. The Rugged Man, Dead Prez, Afu-Ra, Freestyle (of Arsonists), Foreign Beggars, Dope D.O.D., Killa Kela και DJ Vadim & Yarah Bravo.

Το The Groove Chronicles που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐoυ σε βινύλιο αλλά και ψηφιακά από το label Mind The Wax, είναι ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του Bouklas και ο πρώτος του σε βινύλιο. Θα περιέχει 12 κομμάτια.

Το άλμπουμ περιέχει βαριά Boom Bap beats που χαρακτηρίζουν τον Bouklas, αλλά είναι βασισμένο κυρίως σε Soul και Funk samples που έχουν επεξεργαστεί από τον ίδιο, δίνοντας μια έξτρα funk διάθεση. Αδιαμφισβήτητα το στυλ του Gramatik έχει εμπνεύσει στην ολοκλήρωση αυτού του δίσκου.

Το επίπεδο του άλμπουμ ανεβαίνει έχοντας μερικές πολύ δυνατές διεθνείς συμμετοχές.
Όπως για παράδειγμα ο rapper INTeLL, γιο του U-God από τους Wu-Tang Clan, ο Mic Bles από την Καλιφόρνια, ο DJ Groove Sparkz από τη Λυών, τρεις φορές πρωταθλητής του DMC στη Γαλλία, παγκόσμιος Vice Champion στο IDA και επίσημος tour DJ των L’Entourloop, καθώς και οι Γαλλίδες vocalists Cam & Nelly.  Δεν λείπουν φυσικά και οι εγχώριες συμμετοχές από ταλαντούχους καλλιτέχνες. Martzi και Alida SoulMama χρωματίζουν φωνητικά τον δίσκο και ο DJ Moya – ένας από τους καλύτερους scratch DJs στην Ελλάδα – αναλαμβάνει τα πικάπ.

Για την ώρα μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω του Bandcamp της Mind The Wax και να ακούσετε ολόκληρα δύο από τα κομμάτια που είναι διαθέσιμα.
https://mindthewax.bandcamp.com/album/the-groove-chronicles

 

Album Press Release

Artist: Bouklas
Title: The Groove Chronicles

Label:
Mind The Wax
Genre: Hip-Hop / Funky / Breaks
Format: 12” Vinyl & Digital
Release Date: 15 May 2019

Track List

  1. Deep
  2. Watch Me feat. INTeLL
  3. What You Came For feat. Alida SoulMama & DJ Moya
  4. Clap To It
  5. Money feat. Cam & Nelly
  6. Love’s Fury
  7. Never Ever Die feat. DJ Groove Sparkz
  8. Smoke feat. Mic Bles
  9. Feel
  10. Shiny feat. Martzi
  11. Stoned
  12. Played The Fool 

Για περισσότερες πληροφορίες, promos και συνεντεύξεις, επικοινωνήστε μέσω:

Giorgos Moutaftsis / info@mindthewax.com / www.mindthewax.com / facebook

Πάρτε μία γεύση...

Μαριλένα Βενέτη

 

SHARE THIS